Обучения

НАУЧЕТЕ СЕ ДА КАТЕРИТЕ БЪРЗО, ЛЕСНО И БЕЗОПАСНО

Катеренето става все по-достъпен спорт след като влезе в спортните зали. Сега можете да се научите да катерите по най-безопасния начин, изцяло под наблюдението на инструктор. На нашата стена можете да се научите да катерите, да задълбочите своите умения по спортно катерене, да поддържате форма или просто да катерите за тонус и фитнес. Тук можете да изкарате различни курсове за начинаещи или за напреднали – виж курсове по катерене, водени от квалифицирани инструктори в безопасна среда. При посещение си носете: удобни дрехи за тренировка, обувки за катерене/ гуменки или еспадрили/ , магнезий – само на топка или течен /магнезият на прах е забранен в обекта/."

Тренировки за деца

Ходенето и бягането са част от нашите естествени ежедневни движения. Така е и с катеренето. То е един от малкото ”природно естествени” спортове, заложени в човека още с раждането му.

Курс за катерене

Катеренето става все по-достъпен спорт след като влезе в спортните зали. Сега можете да се научите да катерите по-най безопасния начин, изцяло под наблюдението на инструктор.