Тренировки на деца

Ходенето и бягането са част от нашите естествени ежедневни движения. Така е и с катеренето. То е един от малкото ”природно естествени” спортове, заложени в човека още с раждането му.

Много са малко спортовете, които са толкова комплексни, колкото катеренето, чрез което се тренира не само всеки мускул на тялото, но се развива гъвкавост, психика, чувство за баланс, прецизност, дисциплина и много други, а най-хубавото от всичко е, че всеки преценява докъде иска да стигне.

Тренировките по катерене са подходящи за начинаещи и напреднали деца на възраст над 6 години. По време на заниманията децата ще научат и усъвършенстват различни техники в катеренето, ще развият коoрдинация и ще укрепнат физически. Ще се запознаят с различни технически аспекти – видове възли, работа с екипировка, как се осигурява и още интересни неща. И не на последно място – ще се забавляват и ще направят нови познанства. Тренировките се провеждат Понеделник, Сряда и Петък от 17:30-19:00 в малки групи (до 10 деца) с предварително записване!