За нас

Представяме Ви една от най-високите изкуствени стени за катерене на Балканите и в Европа. Със своите 26 м. и приблизителна площ от 230 кв. м тази стена е уникална и истинско предизвикателство за всеки. Стената е изградена от freeform panels – панели, наподобяващи истинска скала. Има пет автоматични системи за осигуряване с височина на маршрутите 11 м. Това позволява на малки и големи да се докоснат много лесно и безопасно до катеренето. Двете установки на върха на стената позволяват на най-смелите да се пробват да преминат по 26-метровия вертикал.

Стената разполага с разнообразни по трудност маршрути, а разположението на хватките се променя периодично.

Също така, може да изкачите тематичния катерачен атракцион, представляващ самоседяща метална конструкция, включващ 9 отделни стени за катерене, с височина от 9 м. Съоръжението разполага с 9 автоматични осигурителя. Стените на атракциона са с различна тематика и трудност.

Всеки може да избере от богата гама услуги – дали да се опита да изкачи цялата височина на стената, няколко опита до средата, атракциона и много други.

Минимална възраст е 5 г. и минимално тегло 15 кг. Максимални ограничения няма.

На територията на атракциона може да ползвате и Бънджи Трамплин – съоръжението е проектирано да отговаря на нуждите на Вашите деца едновременно с огромното удоволствие, което доставя скачането, но и изграждането на умения за координация и сетивност в свободен скок.

Децата трябва да са над 3г. Максимално тегло 60 кг.

Бънджито се ползва само с чорапи.